dilluns, 27 d’agost de 2012

Surf weekend

Bon dia!
Sóc més d'explicar coses que em passen el dia a dia, així que potser la crònica (genial, per cert) de les vacances tardarà una mica a aparèixer.

De moment, el cap de setmana. Genial. Ja va començar divendres a la tarda, sortint de la feina. Un cop a casa, vam anar amb en Ben i Paolo, companys de casa, a la Super Rica Taqueria. És un mexicà de veritat, petit i cutre, però que fan menjar excel·lent, tortitas fetes a mà, i molt casolà. Racions un pèl petites, però boníssimes. I és un lloc molt famós perquè es veu que era el lloc preferit de la Julia Child, una cuinera molt famosa d'Estats Units, que va portar la cuina francesa a Estats Units, i quan es va retirar va anar a viure a Montecito, al costat mateix de Santa Barbara.

Després del Super Rico sopar, vam anar al Dargans a jugar a dards. Al principi es van riure una mica de mi, perquè dos de cada tres dards els tirava fora de la diana... però després d'un parell de birres, tot va millorar... i vaig quedar segona i tot a la segona partida! A més, es van apuntar un parell de coneguts d'en Ben que vam trobar al bar.

Dissabte va començar tranquil·let... vaig fer una rentadora, i fins i tot vaig anar a la piscina del Rec Cen, al campus, a fer unes quantes piscines. M'hi he apuntat aquesta setmana i de moment hi vaig mitja horeta al dia. Comencem bé. En Ben diu que duraré dues setmanes així, però ara això s'ha convertit en un challenge, així que espero que duri més =)

Després d'un dinar ben bo a casona, vaig anar amb en Ben a fer surf! Sí, per primer cop! I també hi havien uns quants amics seus. No hi havia gaires onades, però va ser molt guai, tots allà, amb la taula de surf, esperant les onades... Això sí, jo no tenia el wetsuit, i vaig agafar un fred! No vaig estar gaire a dins l'aigua i, de fet, no vaig agafar cap onada bé, però l'experiència em va agradar. Tant, que potser em plantejo comprar-me un wetsuit per fer-ho millor.

Després, xerrant amb en Mike i en Brian, un canadenc i un texà, vam quedar que vindrien a casa a fer una barbacoa i a banyar-nos al jacuzzi o hot tub, que diuen aquí. Així que a casona, vam comprar la carn i el carbonet, i foguera preparada! En Brian va portar maduixes i tot. En Mike, de fet, va arribar quan ja estàvem al hot tub, perquè tenia un altre compromís abans. I, el noi, va arribar corrent des de casa seva, més o menys, que són uns 5 km... amb el wetsuit! És un noi que és un crack, treballa 20 hores al dia i en dorm només 4, i fa un munt de coses també. I és molt divertit. Total, que va venir i es va banyar amb nosaltres. Hi vam estar fins gairebé les dues de la nit.

I avui, cap al migdia, i després de fer la compra al Trader Joe's (que ja necessitava...), hem anat amb en Ben i en Brian al Santa Barbara Art Museum. M'ha agradat molt. Sobretot una exposició de fotografies grans en blanc i negre, molt detallades. I també un parell de quadres de Claude Monet, on es veu London, amb el seu riu i cel... Molt bonic.

Feia solet, tot i que una mica de vent, i es notava quan hem anat a passejar pel pier... I hem menjat allà uns fish tacos i fish and chips ben bons! Al vespre, he decidit agafar la bici i anar a la piscina. I hi havia gent i tot =) He vist la posta de sol i tot, i tornar cap a casa de nit, però ben contenta.

M'agraden els caps de setmana que comencen sense cap pla, i després es van omplint sobre la marxa de coses ben boniques a fer. I a més, sempre coneixent gent nova... Com m'agrada!

Per cert, notícia bomba: estan construint la primera rotonda (roundabout) de Goleta al costat de casa! Aquí tots els encreuaments de carrers són amb STOPs o semàfors... Sembla que no sàpiguen què són les rotondes... però ara n'estan fent una aquí al costat! Hi ha tot el carrer en obres! Que bo... Suposo que ja arribaran, mica en mica, poquet a poquet...

Una abraçada!