dimecres, 10 d’octubre del 2012

Death Valley

Això va ser a finals de juliol, però encara no n'havia penjat les fotos... de... la Vall de la Mort, o Death Valley, com és conegut aquí. Hi vam anar amb en Bruno, després de veure les majestuoses Sequoies i abans d'endinsar-nos en el consumisme i ludopatisme de Las Vegas. Al mig hi ha un desert immens, el Mojave Desert, i també, fent una mica de volta, però no molta, pots passar per aquesta vall. Aquesta vall, segons últims estudis, és el lloc del planeta on s'ha trobat la temperatura més alta! Quan hi vam anar nosaltres, tot i no ser la més alta en aquell moment, era moooolt alta i, definitivament, el lloc on he estat jo amb més calor. Us en deixo unes imatges, mentrestant. Després les comentaré!






A l'esquerra: graus Fahrenheit (ºF), a la dreta: graus Celsius (ºC). Com podeu veure, uns 110 ºF corresponen a 43 ºC. Ara mireu la foto de sota.

Doncs sí, molta calor!
De fet, quan estàvem al Badwater, la temperatura a dins del cotxe va marcar 116 ºF, que serien uns 47 ºC, però jo diria que al mig del Badwater feia més calor... Quin mal de cap i mareig!