dilluns, 8 d’octubre del 2007

El Che va a Sitges amb en Guimerà!


Hola hola! És veritat, no tinc massa temps! Amb això de l'avaluació contínua... No sé pas on anirem a parar! Avui, justament he vingut al bar d'història a parlar d'això, amb dues estudiants més i una professors de la UB. Ha anat força bé la xerrada. Si voleu veure-la, juntament amb una entrevista a Claudi Mans i un article sobre l'ACCC (si no sabeu què és aneu a accc.net), no us podeu perdre l'últim número de l'enxarxa't! -encara no ha sortit, però en breu ho farà-. A part d'aquestes coses, segur que n'hi ha moltes més d'interessants.

Doncs bé, avui fa 40 anys que van agafar el Che mentres lluitava a Bolívia, i demà en farà 40 que el van executar. Faré un minut de silenci per ell demà al matí, i avui li dedico el blog. Volia penjar una foto seva, però m'ha semblat que tots ja el coneixeu molt, i per tant m'he decantat per una foto d'aquestes dues "grannies" fent aquests jerseis tan monos.

Ahir, Sitges. Vaig aprendre un munt de coses sobre pelis i actors. La més important és: no sàpigues mai què vas a veure: segur que et sorprendrà! Jejeje!

I mil coses més. Ah sí, que Àngel Guimerà té coses bones: Terra Baixa, Mar i Cel i La Filla del Mar. Aquestes tres són les que de moment conec, no del tot, però una mica.

I, bé, us podria parlar dels reactors en llit fluïditzat i de llit mòbil, però sonaria un pèl massa freaki. I ara mateix és el que em posaré a mirar, ja que haig de lliurar uns quants exercicis, i encara no n'he fet ni un!

Salut i xupa-xups! I, avui, per què no: i revolució!

3 comentaris:

Aifan ha dit...

Podries haver posat foto de la samarreta del minipimmer, la mujer del che (la mujer de elche, ho he hagut de buscar a la wiki per entendre-ho...).

genial tot plegat, ja em miraré l'entrevista. i lo de no saber què vas a veure... MOLA, sobretot si la peli van la pena. el mateix em va passar amb "RINGU", ja t'ho vaig comentar.

petonets!

Aifan ha dit...

la DAMA de elche

Àngela ha dit...

ja he votat!!! :p

salut, mooolta salut per tothom! que amb el tema de l'avaluació continuada la necessitarem!!!

:p