diumenge, 4 de novembre del 2012

Lindy Hop!

Aquest cap de setmana ha sigut molt intensiu en termes de ballar! I porto dues nits somiant que ballo swing, i que el ballo tan bé! Tan lluny de la realitat...
Divendres a la nit va ser Dancing Night al Carrillo Ballroom, des de les 8 del vespre fins a mitjanit. I vaig aprendre a fer molts swing-outs. El Carrillo Ballroom és una sala de ball antiga que han modernitzat i arreglat, i han posat un terra sostingut sobre unes molles i sembla que botis. Va perfecte per ballar i no fer-te mal als genolls.

Ahir al matí, des de les 11 fins a les 2:30 vam tenir un workshop de Shag i Lindy Hop amb una parella de professionals del swing, la Kim i en David. He vist vídeos seus pel youtube i són impressionants. I ahir ens van ensenyar coses molt divertides!

Al vespre, des de les 8 fins a les 10, hi havia ball al James Joyce. És un bar irlandès que hi ha a State Street. Hi havia anat abans per prendre una cervesa i també a jugar a dards, però mai a ballar. Per ballar va bé, però al final el bar s'omple molt i no hi ha massa espai. Vam ballar fins i tot a la vorera de fora per poder moure'ns millor!

En fi, molt bé. I demà, tornem-hi, classe de Balboa. Es veu que el Balboa és un ball que es balla molt juntet, i va sorgir precisament quan les sales estaven massa plenes de gent i no hi havia espai per ballar el swing. A veure com va.

Jo, de moment, aniré somiant que ballo molt bé, i aniré practicant a la vida real. De fet, tot és qüestió de pràctica, i estan aquí ho haig d'aprofitar!