dijous, 24 de maig del 2012

Això és el paradís!

Avui a la tarda feia molt sol! Així que quan he arribat a casa, després de berenar, he agafat la bici i he anat a fer una excursió pels voltants. És molt bo, però just al costat de casa hi ha un munt de granges, amb camps immensos cultivats. M'he trobat enmig d'una plantació d'alvocats! Un munt d'arbres, amb fulles grans, alvocats per terra, ja madurs, i molts a les branques, encara verds. N'he agafat un parell... però no ho digueu a ningú.
 Al costat dels alvocats, un camp immens ple de llimoners! Quins arbres més bonics!
 Una mica més enllà, ja tornant cap a casa, el Lake de Los Carneros. Ple de joncs, palmeres i mil altres tipus d'arbres per tot arreu. El sol es ponia...

 Un cop a casa, també tenim fruita per tot arreu: les berries, ben negres i dolces. També hi ha un petit presseguer, que fa uns préssecs petitets i boníssims. I també hi ha un gros arbre albercoquer molt bonic però que encara té els albercocs verdets. A veure quan maduren!

Avui al lab ha sigut divertit. És molt guai treballar en equip. Feia anys que no ho feia, així tant igualats... Avui érem tres, jo, en Damien i en Gary. En Gary és un post-doc molt divertit, amb els cabells llargs, gorra del revés; el típic que mires i dius que no és químic, doncs sí. I és un crack en proteïnes i molècules petites, i en unir-les... Estic aprenent molt amb ell.