dissabte, 4 de juny del 2011

Continuació d'ahir...

A la plaça Maginot hi havia unes paradetes amb productes de La Provence... I m'he comprat uns pots de caramel (amb mantega, castanyes i xocolata) i una cullera de fusta per remenar els guisats =)

I bé, després de la plaça Stanislas, he anat amb l'Axel a fer un entrepà al "Made in France", on diuen que tots els productes són de França. Hem de consumir localment! És molt important!
Més info: http://www.le-made-in-france.fr/index.php. La seva web és genial! El meu entrepà era "France Chèvre Burger + 3 crudités". És a dir, hamburguesa amb formatge de cabra i pots triar 3 coses extra (pebrots del piquillo, xampinyons i enciams, per exemple). Boníssim, i menjat tot al parc de la Pepinière. Avui també feien un "Matsuri", un festival japonès, però no hi havia gaire cosa, ni música. Però m'ha servit per recordar coses de Japó... Els takoyaki, els Ramen, l'Origami... Hi havia molts freaks disfressats dels seus personatges preferits... Una noia, però, amb unes botes fins al genoll i una plataforma, i tot ben empalfat i pelut... Amb la CALOR que ha fet avui, devia suar... I és que avui ha fet molta calor! Tornant cap a casa amb la bicicleta, cap a les 15-16h, tela! Quin sol al cap! Tarda tranquil·leta i m'he acabat la baguette ara fa una estona!