dijous, 10 de gener del 2008

està vostè de broma?

no sé si existeix en català, a mi me l'han deixat en castellà "está usted de broma, sr Feynman?"
el vaig acabar fa uns dies i des de llavors encara no n'he començat cap. alguna recomanació?
aquest llibre és escrit pel mateix Feynman. són una mica les seves memòries, des que era petit, passant per la universitat, pel projecte Manhattan a Los Álamos, les classes de Brasil, les feines de professor a diferents universitats d'EU, amb tot d'anèctodes afegides i intercalades sobre el japonès, els hotels japonesos i les japoneses, els brasilers i els grups de samba brasilera i com aprenen física els de brasil, sobre com obrir caixa fortes de llocs on, en teoria, ningú les hauria de saber/poder obrir, sobre quan el nen arreglava ràdios pels amics i veïns i s'inventava una alarma per la seva habitació, per si els pares hi entraven mentre dormia, els tancs que permeten veure al·lucinacions,... tot de cosetes molt divertides, amenitzades amb física, bon humor i coneixements de persones que han viscut coses diferents a les meves.

2 comentaris:

Aifan ha dit...

Jo vull que l'Àngela em deixi el llibre, too... quina enveja! No sé quins llibres recomanar-te. Si no l'has llegit, "homenatge a catalunya" m'està agradant molt...

En fi. Hem de parlar, tinc preguntes berlinesques a fer-te! (crec haver-te avisat més d'un cop que no et desfaràs de mi fàcilment)

:P

Aifan ha dit...

(no m'ho estic mirant tot el dia, just ara passava per aqui)

efectivament, joc de paraules intraduible al nostre idioma

i per això crec que en castellà, en un moment de la cançó, diu "soy oso dich-oso"

:)