diumenge, 28 de febrer del 2010

Timba!

Avui un dia tot peculiar! Hem quedat a 2/4 d´una amb els amics per fer una calcotada (estic escrivint amb l´ordinador d´un amic meu de Vic que resulta que es va comprar el portàtil a Suècia... qui el va parir, i no em deixa escriure ni calcot ni calcotada... això sí, puc fer coses com Nåna Säna... jiji).
Doncs bé, el cas és que ja són més de la una de la nit, i encara estem junts... Hem canviat de casa, però estem juntets... Hem passat de jugar a l´stop a jugar al Texas Holdem... Hem menjat molt, hem begut més, i hem rigut molt. Portem més de 12 hores junts i encara ens aguantem! Visca!
Un dia molt bonic, i mira que el temps no ens ha pas acompanyat del tot... Una mica de plugeta i núvols tot el dia...
Ui! Tinc un 3 i un 4! No hi vaig pas; així puc continuar escrivint =)
Ara escoltem Manel mentres en Solånson es toca el nas. L´Àlex s'ho passa bé i riu, en Rafa es llepa els llavis, l´Éric diu que passa de moment, en Ruvi pica la taula, la Mariona badalla, en Xevi iguala i en Pol s´ho pensa i iguala, al mateix temps que en Rafa i l'Èric ho deixen i en Ruvi puja la cega màxima. La Mariona no dubta en cap moment ni pressió. En Ruvi ensenya i té doble parella, la Mariona té color, i en Xevi color a la Q. Guanya Xevi ben content i reparteix en Teresó. Partida acabada i tots contents. A veure si a la pròxima tinc més sort =) Ara us ho diré.
Els comentaris en una partida de póker són esplèndids... complicitat, mentides, rialles per sota el nas, tocades de galta.
Ui! Un 6 i un 9! No hi torno a anar. Ho sento Àlex... no puc fer-hi res! En Solånson ha fet un "all in" amb una parella de nous, i en Pol l'ha seguit amb una K i un as; i ha guanyat the latter, amb una escala a partir del 10. Quina sort, quin sort. Encara tremola el noi, i no pot repartir les cartes que li toquen amb les mans suades...
Bé, no sé fins quina hora estarem aquí, però és bonic. La Mariona està contenta cantant Manel i tots fem cara póker mentre juguem aquest joc tan distret.
I ara el senyor propietari de l'ordinador ja me'l vol prendre per jugar-hi per Internet... Va, li deixo!

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

dono una ullada al teu blog
salutacions des de Reus