dimecres, 23 d’abril del 2008

23 d'abril

dia del llibre i la rosa! dia dels enamorats! dia de sant jordi! em desperto pensant en les roses que venen pel carrer, en les paradetes de llibres, en els autors que aprofiten aquests dies per publicar el seu llibre cuita-corrents i poder-ne firmar exemplars a les rambles, en les senyeres pels balcons, en l'aire fresc i perfumat que anuncia que la primavera ja és ben entrada, en el cel blau d'abril, en la gentada a les llibreries -que fan descompte-; tot em fa voler sortir ben ràpid de casa, però, oh...
el cel està ennuvolat, no hi ha parades al meu carrer, que estrany. giro, però tampoc, res enlloc. hi ha nens i nenes amb la motxilla d'anar a l'escola -no fan festa ja?-. cap senyera als balcons, ni tampoc estelades, res. les llibreries estan buides. agafo la bici i em fa anar a la feina. per sorpresa meva hi arribo i em trobo que hi ha gent treballant. ningú es felicita, no hi ha cap noia amb una rosa a la mà. i em miren estranyats quan els desitjo un bon sant jordi. què passa? on sóc? qui m'ha portat aquí?

el dia del llibre i de la rosa s'ha esvaït.

obro l'ordinador i el gmail em dóna la benvinguda amb roses virtuals. buf! quin espant. el mòbil també fa de les seves recordant-me que encara existeixen les paradetes a les rambles. quina tranquil·litat. que bé tenir amics a casa!



quines ganes quines ganes de tu!


4 comentaris:

amay ha dit...

les roses penjades aquí són les que m'han regalat =) gràcies!

Anònim ha dit...

Bon sant jordi!!
encara que sigui lluny.. i que la gent no t'entengui.. ja pots estar orgullosa de les rosetes qe has rebut
un ks!!!!
;)

Aifan ha dit...

Que maques les floretes! :)
jo aquest any n'he tingut una de paper... i dos llibres!!! (check my blog)

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.