dilluns, 18 de juny del 2012

Super Weekend

Aquest cap de setmana ha sigut bastant divertit. El divendres, quan vaig arribar a casa estava molt cansada. Però en Jonah tenia ganes de cuina i va fer un Curry Lamb excel·lent. Després va arribar en Jacopo i va dir que venien uns seus amics italians que estan a San Diego a passar el cap de setmana. I entre una cosa i l'altra, vam acabar sopant i anant en bus fins a IV, el barri dels estudiants que no paren mai. Ara s'han acabat les classes, i els exàmens i tot plegat. Així que divendres tothom estava molt content. Vam anar a DP, un carrer d'IV on hi ha festes a totes les cases. És bastant una bogeria, però mola veure-ho. Això sí, la poli a partir de les 12 de la nit va controlant que no hi hagi soroll i, sobretot, que ningú begui al carrer. Està prohibidíssim aquí! O això diuen...

Dissabte vam anar amb en Jacopo a veure la graduació! Com a les pelis! Allà, al costat del llac del campus, tot de cadires al sol, un escenari, la música de graduació, i tots els estudiants amb el barretet... Quina gràcia. Vaig sentir alguns discursos, del cancellor (el rector), el representant dels estudiants, un altre home que ha fet una donació de 50 milions de dòllars a la universitat per fer recerca... Increïble tot.

Després vaig anar una mica al lab a treballar, per acabar el report, i fer un experiment amb en Gary. Que... va sortir bé!

Després corrent cap a casa i agafar el bus per anar a DT (downtown) (aquí s'utilitzen molt les sigles!). Vam quedar amb en Paolo, un amic d'en Jacopo molt agradable, i la seva nòvia, la Nazli, de Turquia. És una parella molt maca. I vam anar amb ells dos, en Jacopo i l'Italo, l'amic italià de San Diego, a sopar al Dargan's. Un Irish Pub on fan menjar molt bo i tenen moltes cerveses. Me'l va recomanar en Gary. Jo vaig demanar un Shepard's Pie: és com un estofat de carn amb pèsols i pastanaga, i recobert amb smashed potatoes. Boníssim! A més, feien música en directe i tot. Després vam acabar anant a un club. Per ser el primer dia que faig night life a DT no va estar gens malament. A més, és molt bo perquè tota la festa es concentra en un mateix carrer: State Street.

Tornar a casa amb taxi! Val uns $35, però com que érem 4, vam compartir despeses! Aquest matí, amb una mica de mal de cap, me l'he passat mirant Indiana Jones and the Last Crusade al sofà. Feia tant temps que no la veia. Després m'he fet un super lunch i treballar tota la tarda... bé, entre sèries i sèries i sortides vàries al solet i rentadores.

Us penjo alguna foto d'aquests dies! 

Barbacoa a la platja. Això era divendres passat.

En Kevin arreglant la seva barca al jardí.

Increïble però cert: galetes cacaolat a Santa Barbara.Qui diu que estan en crisi?

Aquí es fan molts vins. Aquest, amb les típiques banderes de Santa Barbara.

IV, davant del bar més famós, on fan burritos les 24 hores del dia.

Els graduates anant cap a la graducació.

Tots assegudets al sol.

Més i més.

El cancellor fent el seu speech.

Vista des de dalt.

Sopar al Dargan's pub

Dargan's irish pub.

3 comentaris:

jude ha dit...

Que xulo Anna!Tot com a les pelis, eh!Continua escrivint, eh!

Jeff Pelton ha dit...

Va ser fantàstic per conèixer a Anna!

Vostè pot veure la meva pàgina web i pot enviar-me un correu electrònic a Jeff en jeffpelton.com

Blog Cool. Seguir postejant!

anna ha dit...

Gràcies Jeff per escriure'm i per fer-ho en català... encara que sigui amb el traductor! Sempre s'aprenen coses noves!