- Kimuchi Chahan; que vindria a ser el nostre arròs a la cubana. Es tracta d'arròs fregit amb un ou ferrat a sobre. Per servir-ho, ho barregen tot molt bé i ho posen en petits bols.
- Eringi: són bolets (no sé quins) a la broqueta. Com també hi posen pollastre amb ceba, fetge de pollastre i carn picada de pollastre.
- Basashi; és el sashimi de cavall. És a dir, làmines de filet de cavall, tallades ben primes i cru, clar.- Ishiaki; és la manera de cuinar els aliments a sobre una pedra i amb foc a sobre. Nosaltres vam menjar gambetes i cloïsses. Boníssim!
Al restaurant, a més, tenien horts de col, i podies menjar tanta col com vulguéssis durant el sopar. Te la servien crua i amanida. Com l'enciam, vaja!
I per acabar, vam fer uns aneguets amb les tovalloles que et donen a tots els restaurants per rentar-te les mans abans de començar a menjar. Normalment són blanques, però aquí eren grogues, així que els ànecs fan encara més goig:
3 comentaris:
(respecte al post d'ahir)
És per això que gohan també vol dir menjar, en genèric!
I això els àpats del dia són asagohan, bangohan, etc.
Ivan
guapa!
m'encanta aquest menjar, no saps l'enveja que em fas!!!! i em sembla que les cloïses que tu dius eren vieires, mmmm.....
t'he trobat a faltar aquests dies a l'estanc ;) i ara a organyà encara més... jejeje...
quina bona pintaaa!!
muak dsd tremp
Publica un comentari a l'entrada