dimecres, 11 d’agost del 2010

Més curiositats gastronòmiques

Divendres passat vam anar a un Japanese Bar a sopar amb alguns del laboratori. Com ja va sent habitual, vaig tastar nous plats, que us mostro a continuació:

- Kimuchi Chahan; que vindria a ser el nostre arròs a la cubana. Es tracta d'arròs fregit amb un ou ferrat a sobre. Per servir-ho, ho barregen tot molt bé i ho posen en petits bols.

- Eringi: són bolets (no sé quins) a la broqueta. Com també hi posen pollastre amb ceba, fetge de pollastre i carn picada de pollastre.

- Basashi; és el sashimi de cavall. És a dir, làmines de filet de cavall, tallades ben primes i cru, clar.- Ishiaki; és la manera de cuinar els aliments a sobre una pedra i amb foc a sobre. Nosaltres vam menjar gambetes i cloïsses. Boníssim!
Al restaurant, a més, tenien horts de col, i podies menjar tanta col com vulguéssis durant el sopar. Te la servien crua i amanida. Com l'enciam, vaja!

I per acabar, vam fer uns aneguets amb les tovalloles que et donen a tots els restaurants per rentar-te les mans abans de començar a menjar. Normalment són blanques, però aquí eren grogues, així que els ànecs fan encara més goig:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

(respecte al post d'ahir)
És per això que gohan també vol dir menjar, en genèric!

I això els àpats del dia són asagohan, bangohan, etc.

Ivan

Unknown ha dit...

guapa!

m'encanta aquest menjar, no saps l'enveja que em fas!!!! i em sembla que les cloïses que tu dius eren vieires, mmmm.....

t'he trobat a faltar aquests dies a l'estanc ;) i ara a organyà encara més... jejeje...

Lluís ha dit...

quina bona pintaaa!!
muak dsd tremp